_๑۩۞۩๑ - cinefilul roman - ๑۩۞۩๑_
www.ecranizari.3xforum.ro sursa ta de filme bune
Lista Forumurilor Pe Tematici
_๑۩۞۩๑ - cinefilul roman - ๑۩۞۩๑_ | Reguli | Inregistrare | Login

POZE _๑۩۞۩๑ - CINEFILUL ROMAN - ๑۩۞۩๑_

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Nebunyka Profile
Femeie
21 ani
Bacau
cauta Barbat
21 - 52 ani
_๑۩۞۩๑ - cinefilul roman - ๑۩۞۩๑_ / Filme Romanesti Seriale [Film Series Romanian] / Mostenirea (2010) Moderat de bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
betzulia
Membru Cinefil

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1157




Sinopsis: După întoarcerea de la Nisa unde şi-a regăsit băiatul pierdut în urmă cu 25 de ani, State profită de botezul fiicei lui Stiven şi a Minodorei, Sanela, ca să anunţe pe toată lumea că şi-a recunoscut fiul în acte, dar în primul rând că acesta e unicul moştenitor.

Deşi State se aştepta ca viaţa lui să fie mai liniştită şi plină de bucurii odată cu reapariţia lui Gabriel, lucrurile sunt departe de a fi aşa. Minodora devine geloasă pe fratele ei pentru dragostea şi atenţia primite din partea Flacărei şi a lui State. Stiven, nemulţumit şi el că a rămas pe dinafară după atâţia ani în care a fost alături de State, la bine şi la rău, plănuieşte să aducă în casă un alt aşa zis fiu, pe Rocky, cu ajutorul căruia speră să-l înlăture pe Gabriel şi să-şi însuşească averea lui State.

Pericolele pentru State nu vin doar din interior. Întors în România, după ce a fost izgonit din Sicilia, Fabrizio di Pietro, fiul lui Don Tito şi prieten bun al lui Don Luciano (Regina), speră să facă aici mulţi bani ca să-şi răscumpere locul în "Familie" şi de aceea decide că afacerile lui State sunt cel mai bun mijloc de a face rost de banii de care are nevoie. În încercarea de a-şi ajuta tatăl, Gabriel se oferă să îi facă rău lui Fabrizio prin soţia lui, Romina, şi mai ales prin Carla, nepoata lui, pe care intenţionează să le seducă şi apoi să le abandoneze.

Planurile lui eşueaza atunci când Gabriel o cunoaşte cu adevărat pe nepoata mafiotului italian. Iubirea care se va naşte între cei doi tineri va trebui să învingă ura dintre cele două familii şi să reziste secretelor, uneltirilor şi minciunilor, astfel încât Gabriel şi Carla să nu sfârşească exact ca protagoniştii din minunata, dar trista poveste a lui Romeo şi a Julietei.











WEBRip : (Episoadele 1-105)

Code:

http://pastebin.com/9mryLuqz



Modificat de betzulia (acum 11 ani)


_______________________________________
Lista cu colectia mea de filme romanesti o gasiti aici, aceasta fiind actualizata periodic. Daca una din arhive lipseste sau a fost stearsa, nu ezitati sa ma contactati.

Spor la vizionat!!!

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la