_๑۩۞۩๑ - cinefilul roman - ๑۩۞۩๑_
www.ecranizari.3xforum.ro sursa ta de filme bune
Lista Forumurilor Pe Tematici
_๑۩۞۩๑ - cinefilul roman - ๑۩۞۩๑_ | Reguli | Inregistrare | Login

POZE _๑۩۞۩๑ - CINEFILUL ROMAN - ๑۩۞۩๑_

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Dulci-k pe Simpatie.ro
Femeie
22 ani
Giurgiu
cauta Barbat
22 - 45 ani
_๑۩۞۩๑ - cinefilul roman - ๑۩۞۩๑_ / Filme Romanesti Seriale [Film Series Romanian] / Pacatele Evei (2005-2006) Moderat de bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
Raganar
Membru Veteran

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 986
Pacatele Evei (2005-2006)



    Pacatele Evei este o poveste bazata pe realitatea Bucurestiului din 2005, care dezvaluie secretele unei lumi pline de compromisuri si sanse, o lume a celor care au reusit sau lupta sa reuseasca, plina de īndārjire, provocare, intrigi, snobism, īncredere, oportunitati, adulatie, suferinta, dependenta: lumea vedetelor.
    O lume īn aparenta plina de fast si eleganta, dar macinata pe dinauntru de spaime si compromisuri, care ascunde secrete cumplite si foarte multe pacate. Īn acest univers cu totul diferit de viata cotidiana a oamenilor obisnuiti, lupta e strīnsa, miza e mare, caderea pindeste la fiecare pas. O lume a opulentei si a fericirii la purtator, a tainelor rusinoase īn care fotomodelele sīnt transformate īn prostituate de lux, traficul de droguri este o normalitate, iar lupta crīncena a bandelor interlope face multe victime.
    Pe acest fond se dezvolta povesti interesante ai caror protagonisti sint Eva Cernat (Oana Zavoranu), Rebeca Alecu (Lili Sandu), Mihnea si Robert Nicolau (Alexandru Papadopol), Alexandru Damian (Razvan Fodor) si Ilina (Xing Elena Ling). Eva Cernat este īnfiata de familia Alecu si dupa ce se ataseaza de mama adoptiva este fortata sa se īntoarca īnapoi la orfelinat īn momentul īn care doamna Alecu moare dīnd nastere Rebecai. Acum, Eva este cel mai temut om din showbizz, frumoasa, rafinata si diabolica. Lucreaza la un ziar de scandal si nu a īncetat nici o clipa sa o considere pe Rebeca vinovata de moartea singurei femei pe care a iubit-o si care i-a daruit iubire.
    Despartiti la vīrsta de opt ani, cīnd parintele lor moare. Mama nu-si doreste complicatii si decide sa-l pastreze pe Mihnea, iar Robert este adoptat de o familie din Timisoara. Robert, marcat de trauma abandonarii, va creste indiferent, cinic, avīnd grija doar de el si de placerile lui. Mihnea, desi este pastrat de mama, are evolutia unui copil sfios, timorat, introvertit.
    Acum, la 30 de ani, Mihnea lucreaza la o firma de publicitate, iar Robert a devenit un fotograf cunoscut. Alex Damian este prietenul cel mai bun al lui Mihnea. Este un barbat fin si educat, care viseaza sa īntīlneasca marea dragoste. El va simti ca a gasit femeia potrivita cīnd o va īntīlni pe Ilina, o femeie sensibila, cu un suflet gingas. Chiar daca iubirea dintre cei doi va fi reciproca, ei se vor confrunta cu diferite probleme rezultate din neīntelegeri.
    Si Mihnea traieste o frumoasa poveste de iubire cu Roxana (Maria Dinulescu), iar cei doi sīnt pe cale sa se casatoreasca. Īnsa ea īl vede pe Robert īmbratisind o femeie, la iesirea dintr-un restaurant si cum nu stie ca viitorul ei sot are un frate geaman, decide sa se razbune si īl paraseste pe Mihnea īn fata altarului. "Pacatele Evei" este o poveste minutioasa a confuziilor, conflictelor, suspansului extrem, a comicului situational si a revelatiilor.

Distributie:
Diana Dumitrescu
Maria Dinulescu
Oana Zavoranu
Violeta Andrei
Alexandru Papadopol
Razvan Vasilescu
Pavel Bartos
Bianca Neagu
Tora Vasilescu
Mihai Constantin
Raluca Aprodu
Oana Pellea
Cristina Cioran
Razvan Fodor
Lili Sandu
Xing Elena Ling
Costel Cascaval
Claudiu Bleont
Zoltan Butuc
Cabral Ibacka
Lili Sanboeuf
Mircea Rusu
Virginia Rogin
Ana Maria Moldovan
Geo Dobre
Catalin Catoiu
Radu Andrei Micu
Mihai Dinvale
Vitalie Ursu
Mihai Bitza
Viorel Mardare
Iulian Ursu






0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45


_______________________________________
Nu lasa pe maine ce poti face astazi, lasa pe poimaine ca poate nu mai e nevoie sa-l faci.

pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la